Samarbejdspartner

Vi vælger miljøet!

Tøris kan hjælpe med miljøvenlig & effektiv afrensning med tørisblæsning

Tørisblæsning
Behandling med tøris er en effektiv afrensningsmetode, som anvender tøris (CO² der er presset i fast form) som blæsemiddel.Tørisblæsning er miljørigtig, effektiv og tidsbesparende i forhold til de mere traditionelle afrensningsmetoder. Tørisblæsning kan derfor med fordel anvendes i stedet for en lang række rensemetoder, der involverer brug af sundhedsskadelige kemikalier og opløsningsmidler. Tørisblæsning kan erstatter mange af de traditionelle blæsemetoder såsom højtrykspuling, damprensning, sandblæsning og sodablæsning m.m.

Om Tørisblæsning: Hvordan virker tørisblæsning?
Det er en revolutionerende blæsemetode, der benytter små kompakte tørispiller som blæsemiddel. Disse tørispiller accelereres i en trykluftstrøm, som det kendes fra traditionelle blæsemetoder. Tørispillerne accelereres op til lydens hastighed, hvorefter de rammer den belægning, som man ønsker at rense. Der blæses med et tryk på 2-15 bar.

Tørisblæsning er en tør og ikke slibende afrensning, og kan derfor foretages på næsten alle typer overflader uden negativ påvirkning af overfladen. Der er ikke noget restprodukt. Der afsættes ingen fugt. Den behandlet overflade efterlades tør og ren – og klar til brug. 

Da tørisblæsning er en tør og ikke-strømførende proces, kan den bruges på områder og emner, hvor andre metoder kommer til kort. Tørisblæsning kan bruges direkte på el-motorer, elektriske kredsløb og tekniske anlæg med elektriske, finmekaniske og hydrauliske komponenter. Metoden er tillige lugtfrit, giftfrit og ikke-brændbart.Tørisblæsning kan derfor med stor fordel bruges til rengøring af f.eks. industrielle maskiner, plexiglas og højglanspoleret aluminium, uden der sker en mattering af overfladen. Kan udføres direkte hos kunden, og kræver ikke specielle lokaler eller særlig indretning.

Miljøvenligt tøris

Tøris kan hjælpe med miljøvenlig & effektiv afrensning med tørisblæsning